Paketi se šalju brzom poštom Postexpress po njihovom važećem cenovniku. Žičane gume se šalju brzom poštom Aks zbog dimenzija, po njihovom važećem cenovniku.
Svi artikli iz internet prodavnice ne moraju se nužno nalaziti u maloprodajnom objektu.

Nožna pumpa za bicikl NEO


  • Šifra: BIKELAB-004/H23-1
  • Raspoloživost: Na lageru

  • Cena u radnji: 850.00 din.
  • Web cena: 765.00 din.Sportofis nije obaveznik PDV-a

O ovoj stavci

Dizajn sa nožnim aktiviranjem bez manometra: neklizajuće, upadajuća pepučica, čvrsta plastična osnova, maks. Manometar od 11 bara, sprečava slučajno izduvavanje guma. Inflacija koja se aktivira stopalom štedi radnu snagu, robusnija je, brža i štedi vreme.

Dvostruka glava ventila sa zaključavanjem palca: nožna pumpa za bicikl bez manometra je kompatibilna sa Presta & Schrader dvostrukim ventilima. Glatka površina, dobro zaptivanje, dobre performanse pumpanja. Nisu potrebni adapteri ili podešavanja. Glava pumpe za palac obezbeđuje čvrsto zaptivanje i nema curenja vazduha.

Prenosiv i lagan: jednostavan za nošenje. Nožna pumpa je teška 400 g, tek nešto je teža od dva iPhone 8 plus i visoka 17 cm. Lako se može staviti u ranac i može se pumpati bilo gde nakon skupljanja. Kada je opreužena ,pumpa je visoka 23cm.

Izdržljiva i stabilna: unutrašnja i spoljašnja cev visoke čvrstoće od legure aluminijuma. Ispolirana površina. Bez uklanjanja boje, bez rđe, otporniji na habanje. A gumeno crevo dužine 40cm prenosive vazdušne pumpe je uklonjivo, otporno na mraz i visoke temperature. Izdržljiv kvalitet za duže korišćenje i uštedu novca.

Širok spektar primena: nožna pumpa se može naduvati za bicikle, električna vozila, motocikle, sportske lopte, gume za plivanje i bazene na naduvavanje. Uključena je igla za sportsku loptu i dušeke