Paketi se šalju brzom poštom Postexpress po njihovom važećem cenovniku. Žičane gume se šalju brzom poštom Aks zbog dimenzija, po njihovom važećem cenovniku.
Svi artikli iz internet prodavnice ne moraju se nužno nalaziti u maloprodajnom objektu.

PLOČICE ZA PEDALE SHIMANO SM-SH56


  • ProizvođačiShimano
  • Šifra: ISMSH56A/V13-3
  • Raspoloživost: Na lageru

  • Cena u radnji: 1,900.00 din.
  • Web cena: 1,710.00 din.Sportofis nije obaveznik PDV-a

Shimano pedale SM-SH56 sa višestrukim otpuštanjem - Odgovara svim Shimano SPD pedalama osim PD-M858.
Izlazak iz pedale je moguć ne samo okretanjem stopala ulevo ili udesno, već i povlačenjem do vrha.
Karakteristike proizvoda - Shimano SM-SH56
Upotreba: MTB, Cross Countri, All Mountain, Touring & Trekking, Gravel, Ciclocross, BMKS
Model: SM-SH56
Sistem pedala: SPD (par)
Otpuštanje: Višestruko otpuštanje okretanjem ili uvrtanjem pete u više pravaca

Kompatibilnost

Sve SPD-cipele/pedale (nije kompatibilno sa PD-M858)

SPD je sistem koji radi bez obzira da li ste na biciklu ili van njega. Čini pedaliranje efikasnijim sa širokim izborom stilova cipela i pedala, a udubljenje čini hodanje udobnijim. Sa SPD sistemom možete pedalirati sa većom efikasnošću, stabilnošću i udobnošću.

Udobnost za šetnju SPD je sistem koji radi bez obzira da li ste na biciklu ili van njega. Čini pedaliranje efikasnijim sa širokim izborom stilova cipela i pedala, a udubljenje čini hodanje udobnijim. Sa SPD sistemom možete pedalirati sa većom efikasnošću, stabilnošću i udobnošću.

Udobnost za šetnju

SHIMANO je izmislio SPD da bi zadovoljio potrebe načina života koji se zove MTB. Eliminacijom kopči za prste i integracijom pedale u jedinstveni, objedinjeni sistem prenosa snage, SHIMANO je promenio industriju; ne samo povećanje snage pedale, već i kontrolu vozača za sve avanturističkijim stilovima vožnje. Danas ne postoji jedinstven MTB stil, niti jedna SPD pedala koja bi odgovarala. Ima ga po celom pejzažu, od brzih KSC trka do strmih, kamenitih, mokrih, ukorenjenih i blatnjavih staza. SHIMANO SPD pedale su u toku. Nasleđe „unutrašnje“ pouzdanosti, i čiste izdržljivosti nastavlja se kako dizajn pedala cipela evoluira kako bi zadovoljio potrebe vašeg ličnog stila vožnje.