Sajt je informativnog karaktera. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvooda,, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.
KAMAŠNE FORCE GLOOM hover image

KAMAŠNE FORCE GLOOM

KAMAŠNE FORCE GLOOM-L,XL,XXL,XXXLForce Neopren namenjene su za drumsku obućuMaterijal: Poliuretanski flis - otporan na vodu i vetarZip sa straneOjačan prednji i srednji deo đona - kevlaromReflektujući..

2,500.00 din.

KAMAŠNE FORCE HOT

KAMAŠNE FORCE HOT

KAMAŠNE FORCE HOT Force Hot kamašneMaterijal: 90% Poliester, 5% PU Sintetika, 5% Najlon - neopren 4 mm debljineZip sa strane i čičak traka na vrhu kamašneReflektujući elementiNa prstima ojačanjeVeliči..

4,800.00 din.

KAMAŠNE FORCE NEOPREN

KAMAŠNE FORCE NEOPREN

KAMAŠNE FORCE NEOPRENForce Neopren namenjene su za drumsku obućuMaterijal: Neopren 2 mm debljineZip sa straneReflektujući elementiVeličine: L  veličina - EU 40-42 (uslovno u zavisnosti od dizajna..

3,100.00 din.

KAMAŠNE FORCE NEOPREN EASY hover image

KAMAŠNE FORCE NEOPREN EASY

KAMAŠNE FORCE NEOPRENE EASY crne - XXLForce Neopren namenjene su za drumsku obućuZip na zadnjoj strani sa reflektujućom trakom i čičak trakom na vrhuReflektujući elementiMaterijal: Neopren 3 mm deblji..

3,500.00 din.

KAMAŠNE FORCE NEOPREN OVER hover image

KAMAŠNE FORCE NEOPREN OVER

KAMAŠNE FORCE NEOPREN OVER L, XL, XXLForce Neopren namenjene su za drumsku obućuZip na zadnjoj strani sa reflektujućom trakom i čičak trakom na vrhuReflektujući elementiMaterijal: Neopren 3 mm debljin..

2,900.00 din.

KAMAŠNE FORCE PU DRY hover image

KAMAŠNE FORCE PU DRY

KAMAŠNE FORCE PU DRY - XXLForce PU DRY kamašneMaterijal: 90% najlon, 10% poliesterZip na zadnjoj strani i čičak traka na vrhu kamašneReflektujući elementi, ojačani prednji deoPoliuretanska topla likra..

3,500.00 din.

KAMAŠNE FORCE PU DRY-XL,XXL

KAMAŠNE FORCE PU DRY-XL,XXL

Force PU DRY kamašneMaterijal: 85% Poliester, 10% Najlon, 5% Sintetika, materijal je otporan na vetar i vlaguZip sa strane i čičak traka na vrhu kamašneReflektujući elementi, na peti neoprenski elemen..

3,650.00 din.

KAMAŠNE FORCE TOP NEOPREN L/XL hover image

KAMAŠNE FORCE TOP NEOPREN L/XL

KAMAŠNE FORCE TOP NEOPREN L/XLForce navlake za obuću, neopren, za prednji deo sprintericeNavlake za hladnije dane, štite prste na nogama, neopren debljine 2 mmMaterijal: 95% polyester, 5% najlonVeliči..

1,500.00 din.

KAMAŠNE VELOTOZE MTB LATEX hover image

KAMAŠNE VELOTOZE MTB LATEX

KAMAŠNE VELOTOZE MTB latex, black - LVisoke kamašne za MTB cipeleMaterijal: Prirodni lateksAerodinamična, otporna na vodu i vetar, kamašna koja će održati vaše noge suvimVeličine: L veličina - EU 43-4..

3,100.00 din.

Stranica 1 do 9 od 9 (1 stranica)