Sajt je informativnog karaktera. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvooda,, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.
SPRINTERICA FORCE ROAD hover image

SPRINTERICA FORCE ROAD

Sprinterice Force Road crneKompatibilne sa LOOK, SPD-SL, SPD sistemimaAnatomski uložak, đon je od kompozitnog najlonaUnutrašnjost patike je obložena materijalom protiv klizanjaVrh patike je zaštićen g..

10,600.00 din.

SPRINTERICA MTB FREE CRNA 44 hover image

SPRINTERICA MTB FREE CRNA 44

SPRINTERICE MTB FORCE FREE crne - 44Sprinterice Force MTB Free fluo-crneKompatibilne sa SPD sistemomAnatomski uložak, đon je od kompozitnog najlonaUnutrašnjost patike je obložena materijalom protiv kl..

10,600.00 din.

SPRINTERICE FORCE CARBON DRUMSKA hover image

SPRINTERICE FORCE CARBON DRUMSKA

SPRINTERICE FORCE CARBON DRUMSKASPRINTERICE FORCE CARBON RACE - 48Sprinterice za DRUMSKE pedaleOjačanje sa zadnje strane, karbonski đonPričvršćivanje sa dve čičak trake i kopčomAnatomski uložak, sa un..

10,500.00 din.

SPRINTERICE FORCE ROAD fluo-crne -44 hover image

SPRINTERICE FORCE ROAD fluo-crne -44

Sprinterice za DRUMSKE i MTB pedalePrčvršćivanje sa tri čičak trakeUnutrašni deo obuće obložen je materijalom protiv klizanjaPrednji deo obuće zaštićen je gumomAnatomski uložak, đon je od kompozitnog ..

10,600.00 din.

SPRINTERICE MTB CRYSTAL CRNA 45 hover image

SPRINTERICE MTB CRYSTAL CRNA 45

SPRINTERICE FORCE MTB CRYSTAL crne - 45Sprinterice Force MTB Crystal crneKompatibilne sa SPD sistemomAnatomski uložak, đon je od kompozitnog najlonaUnutrašnjost patike je obložena materijalom protiv k..

12,900.00 din.

SPRINTERICE MTB FORCE FREE crne -42 hover image

SPRINTERICE MTB FORCE FREE crne -42

Sprinterice Force MTB Free fluo-crneKompatibilne sa SPD sistemomAnatomski uložak, đon je od kompozitnog najlonaUnutrašnjost patike je obložena materijalom protiv klizanjaVrh patike je zaštićen gumomMo..

10,600.00 din.

Stranica 1 do 6 od 6 (1 stranica)