Paketi se šalju brzom poštom Postexpress po njihovom važećem cenovniku. Žičane gume se šalju brzom poštom Aks zbog dimenzija, po njihovom važećem cenovniku.
Svi artikli iz internet prodavnice ne moraju se nužno nalaziti u maloprodajnom objektu.

Gripovi PENA, pakovanje u kesici, crni sa crnim lock-om


  • Šifra: BIKELAB-051-B/H23/4
  • Raspoloživost: Na lageru

  • Cena u radnji: 1,250.00 din.
  • Web cena: 1,125.00 din.Sportofis nije obaveznik PDV-a

Ručka za bicikl je napravljena od sunđera velike gustine, mekšeg od drugih rukohvata od gumenog materijala, smanjuje bol u dlanovima i umor, posebno pri dugoj vožnji, uživajte u prijatnom i udobnom biciklističkom putovanju. Penaste ručke za bicikle prikladne za muškarce, žene, tinejdžere, devojčice ili dečake
Ručke su prozračne i upijaju znoj. Kada se biciklisti voze po neravnom putu, rukohvati upravljača od pene mogu da smanje udarce. Dizajn protiv klizanja pomaže vozačima da čvrsto drže volan.
Drške za biciklističke ručke uključuju funkciju jednostranog zaključavanja, O-prstenovi od aluminijumske legure mogu se pričvrstiti na volan bicikla. unutrašnja ručka je napravljena od čvrstog ABS materijala, napravljenog da traje. Ergonomski oblik pomaže vozačima da se lako drže.
Lagane ručke smanjuju opterećenje bicikla. Drške za bicikle dolaze sa utikačima na kraju, vrhunski PVC materijal, vodootporan i otporan na prašinu, praktičan ukras za vaš bicikl.
Ručke za bicikl odgovaraju standardnoj veličini upravljača od 22,2 mm, lako se instaliraju pomoću imbus ključa. Ručke za upravljač odgovaraju različitim biciklima sa ravnim upravljačem, kao što su: MTB, planinski bicikl, skuter, sklopivi bicikl, BMX, gradski bicikl i itd.
Boja: crna sa crnim lock-om